برای پیگیری تراکنش ناموفق در ابتدای کار بهتر است با تعریف آن آشنا شویم.
تراکنشهای ناموفق به تراکنش هایی گفته می شود که به رغم کسر وجه از حساب مشتری، خدمت خواسته شده از بانک دریافت نشود.
در شرایطی که تراکنش ناموفق بوده و ثبت سفارش انجام نشده باشد ، پول از حساب مشتری کسر شده و معمولا طی۷۲ساعتاداری کل وجه به حساب وی باز میگردد. یعنی اگر روز پنج شنبه این اتفاق افتاده باشد تا ۷۲ ساعت کاری یعنی نهایتا تا روز دوشنبه به حساب مشتری باز می گردد.
اگر بعد از ۷۲ ساعت همچنان برگشت پول به حساب انجام نشد می توانید با شماره 29911 سامانه میز امداد شتاب تماس گرفته و با ارائه اطلاعات کارتی که با آن خرید صورت گرفته درخواست پیگیری خود را ثبت نمایید.
همچنین این سامانه دارای سایت اینترنتی بوده و می توان از طریق سایت نیز درخواست خود را ثبت کرد. معمولا کمتر از ۲۴ ساعت مغایرت اعلام شده بررسی میگردد.
پیگیری تراکنش ناموفق از طریق میز امداد شاپرک:
این سیستم تنها قادر به پاسخگویی به مغایرتهای شبکه شتاب و پیگیری تراکنش ناموفق شاپرک میباشد. لذا جهت پیگیری مغایرتهای غیر شتابی که صادر کننده کارت و دارنده پایانه (خود پرداز، درگاه پرداخت اینترنتی، تلفنبانک، اینترنت بانک …) یکسان هستند، با شماره سیستم پشتیبانی بانک مربوطه تماس بگیرید و یا به یکی از شعب همان بانک مراجعه نمایید.
- توضیح ۱:
انتقال کارت به کارت در صورتی که که کارت مبدا و یا مقصد متعلق به بانک دیگری باشد، شتابی محسوب شده و از این قاعده مثتثنی است. - توضیح ۲ :
در حال حاضر کلیه تراکنشهایی که از طریق پایانههای فروشگاهی (POS) صورت میگیرند، تراکنش شتابی محسوب میگردند.
۲- معمولا در صورت بروز مغایرت در سیستم شتاب، مبلغ کسر شده طی دو روز کاری (بدون احتساب تعطیلات)، به طور خودکار به حساب کارت مبدا باز گردانده میشود. لذا پیش از ثبت مغایرت بانکی، مطمئن شوید که حتما دو روز کاری از تاریخ انجام تراکنش سپری شده است.
۳- این سیستم تنها پاسخگوی دارندگان کارت میباشد. فروشگاههای دارنده دستگاه کارتخوان POS، برای پیگیری مغایرتهای حسابی خود میبایست با امداد شاپرک تماس بگیرند.
پیگیری تراکنش ناموفق در درگاههای پرداخت
برای پیگیری تراکنش ناموفق فقط کافیست وارد پنل کاربری خود شوید و از تراکنشهای موفق یا ناموفق گزارش دریافت کنید. علاوه بر گزارش تراکنش ناموفق میتوانید از وضعیت تسویه، تاریخ تراکنش، شماره کارت، اطلاعات سفارش و شماره ارجاع، مشخصات خریدار هم گزارش تهیه کنید.
اگر صاحب یک کسب و کار یا فروشگاه ایتنرنتی هستید در ابتدای کار بهتر است درگاه پرداختی را انتخاب کنید که زیرساختی قوی داشته و نرخ تراکنشهای موفق در آن بالا باشد. انتخاب یک گزینه مناسب میتواند خیالتان را از بابت تراکنش کاربرانتان راحت کند.
برای دریافت درگاه پرداخت اینترنتی به آدرس www.milyoona.com مراجعه کنید. برای مطالعه بیشتر در خصوص درگاههای پرداخت می/ توانید به وبلاگ مرتبط مراجعه کنید.